Links
Stichting Hulp na Onderzoek (opgericht in 1919) is een fonds dat giften verstrekt aan maatschappelijke projecten.
fonds,giften,maatschappelijk,Hulp na Onderzoek,jeugdzorg,ouderenzorg,gezondheidszorg,welzijnsinstellingen,buurthuizen,werkgelegenheid,integratie,mentorprojecten,huiswerkbegeleidings,kansarme jongeren
19153
page-template-default,page,page-id-19153,stockholm-core-2.2.8,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-8.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Title Image
'Bij deze fondsen kunt u ook een aanvraag indienen'

Als u een aanvraag bij Stichting Hulp na Onderzoek wilt indienen, kunt u in het Fondsenboek kijken of uw project bij meer fondsen in aanmerking komt voor ondersteuning. Het Fondsenboek ligt bij bibliotheken ter inzage.
Stichting Hulp na Onderzoek werkt samen met een aantal fondsen met een vergelijkbaar giftenbeleid. U kunt op de websites van de volgende fondsen kijken of uw project ook bij hen in aanmerking komt voor financiƫle ondersteuning:

Fundatie Van den Santheuvel, Sobbe
Haƫlla Stichting
Stichting het R.C. Maagdenhuis
Stichting Roomsch Catholijk Oude Armenkantoor
Kansfonds

Stichting Hulp na Onderzoek is aangesloten bij de FIN, de Vereniging van Fondsen in Nederland. Op de website van de FIN vindt u verwijzingen naar websites van meer fondsen.